Pasta

Salvia-kan man ju faktiskt inte leva utan. I alla fall inte jag. Man måste steka den i smör och inte i olja för att få fram smaken, har jag fått lära mig av LyxLisa och det var ju inte ett dåligt råd, för en som skulle vilja äta salvia varje dag. Man kan ställa sig i sitt pyttelilla kök och göra hemgjorda ravioli, men om man inte orkar det, för då blir man alldeles utbränd, så kan man köpa färdiga. Sedan kan man fräsa salvian i smöret och slänga blandningen över pastan och riva massa parmesan på.

Skulle tro att denna rätt tar ungefär 5 minuter att laga. Slå den ni- yrkesarbetande, utbrända, sexstrejkande småbarnsmammor, som klagar på att det tar för lång tid att laga god mat och hämtar take-out mat fem av sju dagar i veckan. Bättre än så här blir det inte och ni kommer ha massor av tid över att hämta barn på fotbollsträningen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback