Lammfärslimpa med fetaost

1 kg lammfärs
2 ägg
2 msk dijon
2 dl grädde
0,5 dl ströbröd
hackad färsk timjan
2 paket fetaost, smulad
1 liten burk kalamataoliver
salt och peppar
Blanda alla dessa ingredienser, och lägg sist i den smulade fetaosten  tryck ner lite oliver i smeten. Smörj och bröa en lång form, sätt in i ugnen i ca 30 min 200°. 
 
 
Strimla ett spetskålshuvud, hetta upp olja i en panna och skiva i en vitlökslyfta samt riv skalet från en citron. Stek sedan kålen tills den mjuknar. Ät. 
Stek gnocchi sakta i smör och olivolja. Rosta pinjenötter och häll på när de är klara, finhacka bladpersilja och strö på. Ät.
 
   
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback