Aubergine

 
 
Gott som tillbehör till kött eller fisk eller att äta som det är. Vegetariskt, mycket sälta,nyttigt.
Ingredienser: 3 aubergines, körsbärstomater, svarta oliver utan kärnor, kapris, sardeller, lök, parmesan
 
Dela auberginerna på längden. Strö på mycket salt och låt vila en halvtimme. Skölj dem sedan. Gröp ur allt kött ur dem och stek ihop med lök tills de blir mjuka och får fin färg. Tillsätt sedan kaprisen,sardellerna och tomaterna och på slutet, oliverna. Stek också "skalen" på båda sidor i olivolja. Lägg därefter i blandningen i skalen och servera. Om man vill kan man också strö på riven parmesan och gratinera en stund i ugnen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback