Biff Greta
Jag gjorde inte detta på biff som sig bör (tror jag) utan på kalvgrytbitar men det blev faktiskt inte bra. Tror också mina bitar var för stora så de blev inte riktigt stekta. Vis av denna lärdom och för att eventuella följare som är sugna på att prova denna klassiker inte ska trampa i klaveret som jag, köp oxfilé. Svårt att misslyckas med, enkelt att tärna i små bitar.
Gör en blandning av några matskedar fransk senap, 2 äggulor, 2 gula finhackade lökar (jag steker på min lök lite innan) en gnutta Worchestershiresås och salt och peppar. Rör runt detta med ca 600g kött och låt marinera en stund. Stek på hög värme. Servera med råstekt potatis, tärnad eller tunt skivad potatis och sallad. Man kan också tärna potatisen och koka den lätt. Sedan steka på den ihop med köttet. Vad som är rätt vet inte jag. Men gott är det, om man inte misslyckas!